Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sjaj poremećenog uma

VIDEO: Gore crkve po Teksasu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Samo nekoliko sati nakon što su istražitelji objavili da je prošlotjedni požar osmi u nizu namjerno podmetnutih u teksaške crkve, u ruralnim krajevima na istoku te američke savezne države izgorjela su još dva hrama.

Šerif okruga Smith kaže da je plamen progutao baptističku crkvu kod gradića Tylera te da je izgorjela još jedna crkva udaljena 5 kilometara.

Pročitajte i ovo Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik - 1 Sve više stranih radnika U Hrvatsku stiže prvi filipinski svećenik: "Veliki su procesi pred nama"

Požar se dogodio na dan kada je američki Ured za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive (ATF) objavio da je svih osam požara u 2010. namjerno podmetnuto. Agenti Ureda u Houstonu sumnjaju da je isti palikuća odgovoran i za požar u kojem je prije Božića nestala crkva u središtu Teksasa.

U požarima do sada nije bilo žrtava, a istražitelji još nisu sigurni jesu li svi ti požari djelo jednog poremećenog uma.

'Radimo sve što možemo', rekao je istražitelj Tom Crowley. 'Nastavi li se ovako, samo je pitanje vremena kada će netko biti ozlijeđen, ili vatrogasac ili sama osoba koja podmeće požare'.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene