Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubio osmero ljudi

VIDEO/FOTO Policija objavila snimke uhićenja ubojice iz Srbije, kao i pravog arsenala oružja koji su pronašli prilikom pretresa

Srpska policija - 2
Srpska policija - 2 MUP Srbije
Aktualno Galerija Oružje Uroša B. koje je pronašla srpska policija - 1 Oružje Uroša B. koje je pronašla srpska policija - 1 Foto: MUP Srbije Oružje Uroša B. koje je pronašla srpska policija - 2 Oružje Uroša B. koje je pronašla srpska policija - 2 Foto: MUP Srbije Oružje Uroša B. koje je pronašla srpska policija - 3 Oružje Uroša B. koje je pronašla srpska policija - 3 Foto: MUP Srbije Srpska policija - 1 Srpska policija - 1 Foto: MUP Srbije +0 Srpska policija - 2 Galerija 1/5 >>
Srpska policija objavila je snimku uhićenja Uroša B. Također je objavljena snimka oružja koje su kod njega pronašli.

Ministarstvo unutarnjih poslova Srbije objavilo je snimku uhićenja Uroša B., koji je ubio osam i ranio 14 osoba.

Pročitajte i ovo Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Sve se ispituje Istražuje se streljana u kojoj je dječak vježbao pucanje: Oglasio se vlasnik s jednom pričom, ali snimke navodno tvrde drugačije Potresni prizori ispred škole Dodatne traume Majka učenice zgrožena: "Rekli su im - u redu je da osjećate krivnju što ste preživjeli, vi ćete slaviti 18. rođendane, druga djeca neće"

Policija je pretresom vikendice koju osumnjičeni koristi u mjestu Ševšin pronašla karabin s optikom, pištolј, signalni pištolј, dva prigušivača, lovački nož i druge dijelove oružja, 164 metka različitog kalibra, 13 lovačkih patrona, 12 čahura, četiri signalna metka i 25 komada karabinske municije.

Također, prilikom pretresa kuće i pomoćnog objekta u naselјu Vinjište pronađene su četiri ručne bombe, više kutija municije za pištolj, više komada municije za pušku, okvir za pištolj, dva okvira najvjerojatnije za automatsku pušku, nosač za optiku te automatska puška bez tvorničkog broja.

MUP je objavio snimku na kojoj se može vidjeti pronađeno oružje.

Podsjetimo, Uroša B. sumnjiči se da je sinoć u selu Malo Orašje kod Smedereva vatrenim oružjem usmrtio pet osoba i šest ranio, a potom u selu Dubona kod Mladenovca usmrtio još tri osobe i osam ranio. Potom je, kako se sumnja, zaustavio vozača taksija i prisilio ga da ga odveze do sela Vinjište kod Kragujevca, gdje ga je na koncu policija uhitila.

 MUP je objavio snimku potrage.

U opsežnoj akciji sudjelovalo je više od 600 policajaca, pripadnika Uprave kriminalističke policije, Specijalne antiterorističke jedinice, Žandarmerije, Policijske brigade, Jedinice za osiguranje, prometne policije, Službe za specijalne istražne metode, Interventne jedinice 92, Helikopterske jedinice, Sektora za analitiku, telekomunikacijske i informacijske tehnologije, kao i područnih policijskih uprava u Beogradu, Smederevu i Kragujevcu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene