Obavijesti Video Pretražite Navigacija
SNIMKA IZ ZRAKA

Policija došla na intervenciju u ovu kuću, a onda uslijedio kaos...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom nasilja u jednoj obiteljskoj kući u američkoj saveznoj državi New Hampshire, nastao je pravi kaos i sve je snimljeno iz zraka...

Nakon što je policija došla na intervenciju obiteljskog nasilja u New Hampshireu, u kući ih je dočekala paljba. Jedan je policajac poginuo, dok se drugi povukao iz kuće. U međuvremenu je kuća buknula u plamen, piše Boston.com.

Pročitajte i ovo Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama'' Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

Na mjesto događaja došlo je policijsko pojačanje i vatrogasci i dok su pokušavali intervenirati, odjeknula je snažna eksplozija koja je raznijela velik do kuće. Sve je snimljeno iz zraka.

EKSPLOZIJA U DISKOTECI Ozlijeđene 32 osobe!

'U ponedjeljak kasno navečer poginuo je 48-godišnji policajac Steven Arkell', priopćio je glavni tužitelj New Hampshirea.

Za ubojstvo je osumnjičen sin vlasnika kuće, 47-godišnji Michael Nolan. Međutim, čini se kako je i on poginuo u kaosu koji se događao. 86-godišnjeg vlasnika kuće Waltera Nolana je hospitaliziran, ali se ne zna još s kakvim ozljedama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene