Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dramatično spašavanje

VIDEO: Dječaka umalo progutala kanalizacija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Kolumbije stiže dramatična snimka spašavanja trogodišnjeg dječaka, koji je ostao zarobljen u kanalizaciji.

Obitelj Jeampiera Silvere Artete prijavila je njegov nestanak policiji grada Barranquille, nakon što je nestao tijekom igranja s dvojicom braće na gradilištu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Reagiralo i veleposlanstvo Smrtonosno upoznavanje uzelo osam života: I komičar pronađen mrtav, sve žrtve povezuje jedna stvar Odron u Kolumbiji operacija spašavanja VIDEO Snimljen stravičan trenutak: Odronila se planina, gomila blata i kamenja zatrpala automobile, među mrtvima i djeca

>> Dramatične snimke: Spašavanje odsječenog stanovništva

Lokalne vlasti vjeruju, kako su se dječaci igrali na pješčanom dijelu gradilište te kako je mališan propao u rupu, a da to njegova braća nisu primijetila, prenosi Reuters.

Spasioci su pretražili čitavu četvrt Sourdis, gdje se nalazi i gradilište, kao i sve kanalizacijske odvode, no mališana nisu pronašli. tek nakon što su drugi put išli pregledati kanalizacijske odvode, pronašli su dječaka zarobljenog u pijesku i gotovo potopljenog pod vodom, jer mu je samo dio glave i usta virio iznad prljave vode.

Dječaka je umalo voda povukla dalje, no spasioci su ga uspjeli pronaći i izvući na vrijeme. Pogledajte snimku spašavanja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene