Dramatično slijetanje aviona British Airwaysa na londonski Heathrow mobitelom je zabilježio jedan od putnika nesuđenog leta za Oslo.


Jedan od putnika u avionu British Airwaysa, koji je danas prisilno sletio na londonski aerodrom Heathrow, dramatične trenutke leta snimio je u samoj letjelici.

>> VIDEO Avion prisilno sletio: Zapalio mu se motor, sukljao crni dim!

Vezani članci Pad aviona, ilustracija U padu manjeg aviona poginulo četvero ljudi: "Nagnuo se lijevo pa desno, onda je nosom zaronio okomito u zemlju" Heathrow, London (Foto: AFP) Veliki požar nedaleko od londonskog aerodroma Heathrow, čula se i eksplozija

Mobitelom je u kadar ulovio motor Airbusa A319 s kojeg je, kako se vidi na snimci, otpao dio oplate. U pozadini se čuo zvuk motora, dok se od putnika nije čulo ni glasa.

Više je svjedoka za BBC kazalo kako su na desnom motoru aviona vidjeli i otvoreni plamen, no na ovoj se snimci to ne vidi. Jedan je muškarac, koji je avion primijetio s tla, kazao da je osjetio smrad kerozina.

Uzroci 'tehničkih problema' zbog kojih se avion, inače na redovitoj liniji za Oslo, morao vratiti u zračnu luku, nisu jasni, ali spominje se mogućnost sudara s jatom ptica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook