Američka televizijska kuća NBC objavila je video snimku nevjerojatnog sudara dva zrakoplova u zraku, snimljenu kamerama padobranaca koji su bili u tim zrakoplovima.


Strašan sudar dva zrakoplova puna padobranaca, dogodio se u protekle subote na sjeveroistoku američke savezne države Winsconsin. padobranci su nosili kamere na kacigama pa je čitav događaj snimljen iz njihove perspektive i izgleda zastrašujuće te prikazuje, koliko su zapravo bili blizu pogibelji. U nesreći nitko nije ozbiljno stradao, što je pravo čudo, prenosi NBC.

Vezani članci Sudar aviona na pisti u Kanadi (Screenshot Reuters) Sudarila se dva zrakoplova, putnici bježali od požara Spašavanje tinejdžera iz gorućeg automobila (Screenshot APTN) Spašeni u zadnji čas: Dramatična snimka izvlačenja tinejdžera iz gorućeg automobila

Sudar zrakoplova dogodio se na oko 3.500 metara visine, a zanimljivo je da je pilot jednog zrakoplova iskočio i sletio uz pomoć padobrana, dok je drugi prizemljio oštećeni zrakoplov bez većih problema.

Američke vlasti još uvijek utvrđuju uzrok nesreće. Jedan od sudionika nesreće rekao je kako je za njih 'ishod nesreće bio najbolji što može biti'. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook