Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Sudar zrakoplova

VIDEO Čudo na nebu: U ovoj strahoti nitko nije poginuo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Američka televizijska kuća NBC objavila je video snimku nevjerojatnog sudara dva zrakoplova u zraku, snimljenu kamerama padobranaca koji su bili u tim zrakoplovima.

Strašan sudar dva zrakoplova puna padobranaca, dogodio se u protekle subote na sjeveroistoku američke savezne države Winsconsin. padobranci su nosili kamere na kacigama pa je čitav događaj snimljen iz njihove perspektive i izgleda zastrašujuće te prikazuje, koliko su zapravo bili blizu pogibelji. U nesreći nitko nije ozbiljno stradao, što je pravo čudo, prenosi NBC.

Pročitajte i ovo Sudar zrakoplova u Dallasu UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ U SAD-u se sudarila dva zrakoplova iz 2. svjetskog rata, objavljene snimke Sudar aviona na pisti u Kanadi (Screenshot Reuters) Zračna luka u Torontu Sudarila se dva zrakoplova, putnici bježali od požara

Sudar zrakoplova dogodio se na oko 3.500 metara visine, a zanimljivo je da je pilot jednog zrakoplova iskočio i sletio uz pomoć padobrana, dok je drugi prizemljio oštećeni zrakoplov bez većih problema.

Američke vlasti još uvijek utvrđuju uzrok nesreće. Jedan od sudionika nesreće rekao je kako je za njih 'ishod nesreće bio najbolji što može biti'. Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene