Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Inzistira da je ucijenjen

VIDEO Crnogorski političar zbog seks skandala podnio ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su dva YouTube filmića obišla cijeli Balkan, bivši crnogorski vicepremijer Miroslav Ivanišević podnio je ostavku na svoju trenutnu funkciju u državnoj reviziji.

Bivši crnogorski vicepremijer i ministar financija Miroslav Ivanišević podnio je ostavku na mjesto šefa državne revizije zbog seks skandala u kojem se našao nakon što su Balkan obišle kompromitirajuće snimke njega i nepoznate žene.

Pročitajte i ovo Ministar Božinović pozvao je Bojana Ivoševića da da ostavku Policajac u sačekuši? Božinović pozvao Puljkova zamjenika na radikalan potez: "Uvijek kad im nešto propadne za to prozivaju splitsku policiju..." Ivan Kaštelan, reporter Dnevnika Nove TV Šok u Splitu zbog ostavke Tko je novi šef splitske policije? "Pamti ga se i kao glavnog ravnatelja policije s najkraćim stažem"

'Obavještavam crnogorsku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju predsjednika Senata Državne revizorske institucije cijeneći svoje ponašanje koje je zaokupilo medijsku i ostalu javnost nedostojnim državne funkcije', napisao je Ivanišević u ostavci.

>> VIDEO Seks skandal u Crnoj Gori: Političar glavni akter YouTube filmića

'Ispričavam se svojoj obitelji, građanima Crne Gore i državnim institucijama, smatrajući da u ovom trenutku ne želim, obavljanjem značajne državne funkcije, predstavljati bilo kakvo opterećenje bilo kojim strukturama i procesima u Crnoj Gori', dodao je.

I dalje inzistira da je žrtva ucjene i kriminalnih aktivnosti te najavljuje da će to dokazati sudskim putem.

Na YouTubeu su osvanula dva filmića s Ivaniševićem i jednom ženom u 'glavnim ulogama'.

Na prvoj snimci, koju je 17. ožujka na YouTube postavila osoba s nadimkom 'milan ljubovic' i koja traje gotovo deset minuta, u početku se vidi odjeveni Ivanišević te noge nepoznate djevojke. Slika je nakon toga zatamnjena, ali se može čuti uglavnom vulgarni dijalog, a zatim i uzdasi koji asociraju na spolni čin.

Druga snimka traje 20-ak sekundi, a na njoj se vidi kako Ivanišević odijeva košulju, navodno nakon 'akcije' u prvom filmiću.

Upozoravamo da bi neki čitatelji audio zapis ove snimke mogli smatrati vulgarnim i uvredljivim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene