Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Na YouTubeu je objavljena snimka zbog koje se jedan od najpoznatijih crnogorskih političara našao u središtu seks skandala.


Predsjednik Senata Državne revizorske institucije i bivši potpredsjednik Vlade te ministar financija Crne Gore, Miroslav ivanišević, našao se u središtu seks skandala. Na YouTubeu objavljen je video koji je većim dijelom zatamnjen, ali se ton jako dobro čuje.

Vezani članci Rammstein (Foto: AFP) Slavni bend izazvao gnjev javnosti videom kojim najavljuje novi album Slika nije dostupna Snimke seksa slavne reality zvijezde opet kruže Internetom!

Na početku snimke vidi se Miroslav Ivanišević te noge, za sada nepoznate, ženske osobe. Ubrzo potom kreće prilično vulgaran dijalog između njih dvoje, a u jednom trenu žena mu govori kako će mu 'debelo naplatiti ovaj seks'.

>> Seks skandal u Komunističkoj partiji: Namamili ga 18-godišnjakinjom

Nakon ovog, objavljen je još jedan kraći video na kojem Ivanišević u boksericama i majici govori ženi kako se ona 'izvukla jedino iz toga što neće platiti, a trebala bi plaćati'.

Ivanišević je snimku kometirao za crnogorske Vijesti, i rekao kako je ona nastala izvan radnog vremena te kako nije znao da ga se snima. Dodao je i kako je s njim na snimci dotična V.Đ.I koja ga godinama ucjenjuje i protiv koje vodi sudski postupak za osporavanje očinstva. 'Ja nisam nikoga ugrozio, samo sam sebe ugrozio. Ne događa se ništa u radnom vremenu i ne vidim da sam išta ugrozio, bilo koga osim sebe', rekao je Ivanišević.

Upozoravamo da bi neki čitatelji audio zapis ove snimke mogli smatrati vulgarnim i uvredljivim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook