Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Tata, tako si zgodan'

VIDEO Čovjek kojem je presađeno lice: Kći mi je rekla da sam zgodan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čovjek iz SAD-a kojem je po prvi puta presađeno kompletno lice, pojavio se u javnosti.

Dallas Wiens pohvalio se reakcijom svoje kćeri nakon operacije. 'Tata tako si zgodan', prepričao je novinarima njezine riječi presretni Wiens. Noseći sunčane naočale i bradicu, taj 25-godišnjak iz Forth Wortha u Teksasu pridružio se velikom timu kirurga iz Brighama i bolnice u Bostonu na konferenciji za medije.

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Migranti u SAD-u; ilustracija - 1 Stvarna prijetnja ili kampanja Ustavnoj krizi SAD-a ne nazire se kraj: "Nije lako razgovarati s osobom koja za sebe kaže da je božji poslanik"

To je bilo njegovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dugačke operacije koja je trajala 15 sati i koja je obavljena 30. ožujka ove godine. Wiensu je u operaciji vraćen nos, usne, koža, mišići i živci lica.

>> Nesebičnom vojniku koji je ostao bez lica transplantirat će novo

Njegovu operaciju financirala je američka vojska. Wiensu je u studenom prošle godine lice ostalo potpuno sprženo nakon što je dotaknuo električni kabel farbajući crkvu. U nesreći je ostao i slijep.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene