Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šok na plaži

VIDEO Buldog američke kongresnice rastrgao morskog lavića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Turisti na plaži u popularnom turističkom gradu Laguna Beachu ostali su nemalo šokirani kada je pas u vlasništvu bivše kongresnice Gabby Giffords napao mladunče morskog lava.

S plaže u popularnom turističkom gradu Laguna Beachu u Kaliforniji stižu šokantne snimke buldoga koji je zaklao morskog lava. Priča možda i ne bi privukla veliku pažnju da nije riječ o psu u vlasništvu Gabby Giffords i Marka Kellyja.

Pročitajte i ovo Izraelske rakete pogodile lokaciju u Iranu Iz minute u minutu Šef NATO-a oglasio se o ratu na Bliskom istoku; Iranski ministar: "Izraelski dronovi nisu prouzročili štetu..." Napad na Ukrajinu - 1 Oštećena bolnica Rusija izvela novi napad: U gradu Černihivu poginulo najmanje 13 ljudi

Giffords je u Americi i ostatku svijeta postala poznata nakon masakra iz kojeg je početkom 2011. godine čudom izašla živa. Jared Lee Loughner upucao ju je u Tucsonu (Arizona) iz relativne blizine u glavu, no unatoč teškim ozljedama izvukla se pa čak i vratila na radno mjesto zastupnice u Kongresu. Njezin suprug Mark Kelly je bivši NASA-in astronaut, koji joj je cijelo vrijeme davao veliku podršku.

>> Ubojica iz Tucsona priznao krivnju

Nedavno su otišli na obiteljski odmor u Kaliforniju, u kojoj je i u ovo doba godine vrijeme prekrasno, a sa sobom su poveli i svog kućnog ljubimca, oko 30 kilograma teškog buldoga.

Tijekom zajedničke šetnje plažom, pas se istrgnuo iz ruke njihove 18-godišnje kćeri te je potrčao prema obali i svom silinom za vrat zgrabio mladunče morskog lava.

Do njega je, kako donosi New York Daily News, odmah dotrčalo nekoliko turista - dvije su žene pokušavale razdvojiti dvije životinje, a treća je nekoliko puta udarila psa po glavi. No, bez uspjeha.

U konačnici, kad je lavić već uginuo, došao je Kelly, zgrabio svog psa za ogrlicu te ga napokon odvojio od mladunčeta. Zatim je samo hladnokrvno s psom, kojemu je još uvijek iz čeljusti curila lavićeva krv, odšetao s plaže.

U lokalnoj policiji kažu da nikakvo kazneno djelo nije počinjeno. 'Nastala je panika. ljudi nisu znali što bi učinili', opisao je incident Nathan, koji je mobitelom snimio cijeli događaj.

Iz snimke se da zaključiti kako nitko nije prepoznao ni Kellyja ni Giffords.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene