Obavijesti Video Pretražite Navigacija
više od 180 putnika

VIDEO Buknuo plamen na avionu, putnici snimili zastrašujući trenutak: "Ljudi su počeli moliti, neki su odvezali pojas i pokušali ustati..."

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Objavljena je snimka trenutka izbijanja požara na avionu u kojem su bila 184 putnika.

"Vatra se jasno vidjela ispod desnog krila. Avion je upravo dostigao punu brzinu  i trebao je uzletjeti kad su se pojavile iskre ispod desnog krila, a nakon njih i veliki požar. Avion se zaustavio na pisti, a pilot je uskoro obavijestio putnike da smo se zaustavili zbog tehničkih problema s motorom", ispričao je jedan od putnika zrakoplova kompanije IndiGo koji se u subotu navečer, oko 21:35 po lokalnom vremenu, zapalio na aerodromu Indira Gandhi u Delhiju.

Putnica, koja je snimila i video požara, ispričala je za Indian Express trenutke kad je u avionu zavladala panika.

 

 

"Vatru su jasno vidjeli putnici koji su sjedili iza desnog krila, svi su znali što se događa. Kad je izbio požar i avion se zaustavio, putnici su bili uplašeni. Mnogi su htjeli odvezati sigurnosni pojas i ustati, ali ih je osoblje umirivalo. Svima su nam dali vode i trudili se umiriti sve", ispričala je putnica, dodajući da su neki od putnika u prvim trenucima počeli i moliti. 

Pročitajte i ovo Avionska nesreća u Italiji TRAGEDIJA U ITALIJI "Moj Bože, ovo se ne događa": Kanader gasio požar pa se srušio na padini vulkana Etna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poletio iz Meksika Srušio se avion kod Kostarike: U njemu putovao njemački milijunaš s obitelji

Neki putnici su izjavili da su čuli i glasnu eksploziju prije prije nego što je izbio požar. Nitko od putnika nije ozlijeđen u ovom incidentu, a zrakoplov je sigurno ispražnjen. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene