Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

VIDEO Beba u sudaru ispala na cestu, umalo je zgazila dva kamiona

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova snimka teške prometne nesreće stiže iz Rusije. U dramatičnoj snimci, koju je snimio vozač kamerom postavljenom u automobilu, prikazuje djevojčicu kako ispada iz vozila i kako je zamalo pogađaju dva kamiona.

Nesreća se dogodila pored grada Nižnij Novogord, 500 kilometara isotčno od Moskve, a nesreću je skrivio otac djevojčice, koji je riskantim pretjecanjem automobila, čija je kamera snimila nesreću, zapravo izgubio kontrolu nad vozilom pa je u njegov stražnji kraj svom silinom naletio kamion.

Pročitajte i ovo Ilustracija putnički i teretni vlak Sudar dva vlaka u Beogradu: Ima više ozlijeđenih Tomislav Nikolić imao prometnu nesreću Tomislav Nikolić Bivši predsjednik Srbije imao je prometnu nesreću

>> VIDEO Trenutak u kojem je ovaj vatrogasac mogao poginuti

Od siline udara djevojčica je ispala kroz stražnje vjetrobransko staklo na cestu, baš u trenutku kad su dva kamiona nadolazila iz suprotnog smijera. Pad djevojčice djelomično je ublažila deka u koju je bila umotana, a majka ju je u posljednji trenutak zgrabila, kao i svoju torbicu, istrčavši sa stražnjeg sjedišta automobila.

Policija je kasnije izvijestila kako jednogodišnja djevojčica nije bila vezana na stražnjem sjedalu, već je samo ležala na njemu, prenosi Reuters.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene