Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otac u 96. godini

VIDEO Najstariji na svijetu: Postao je otac u 96. godini!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ramajit Raghav ima 96 godina i sina starog 10 dana. O njemu su mediji pisali i 2010. godine, kad je u 94. godini dobio prvo dijete. Tvrdi kako su oba dječaka začeta prirodnim putem.

Beba je na svijet stigla prije 10 dana. Živi u siromašnom predgrađu New Delhija i ima tatu starog 96 godina. 'Nisam uzimao nikakve lijekove. Dijete sam dobio seksualnim odnosom. Molio sam Boga da dopuni moju obitelj s dječakom ili djevojčicom. Moj stariji sin je Vikramajeet. Novorođenče će se zvati Ranjet', kazao je Ramajit Raghav.

Pročitajte i ovo Ilustracija silovao i suprugu Godinama silovao vlastitu kćer, napravio joj i dijete: Žalio se na strogu presudu, sud donio odluku Slika nije dostupna saslušan na sudu Otac preminule bebe završio na policiji: Napao suprugu, a ona prijetila socijalnim radnicama koje su došle na intervenciju

Prvog sina ovaj je vitalni starac dobio prije dvije godine. I tada su mediji pisali o siromašnom Indijcu, koji je postao otac u 94. godini života. Većina se zgražala, no Ramajita godine ne brinu. Uvjeren je da će gledati svoju djecu kako odrastaju.

>> Prodala sina za 500 kuna pa se 'počastila' novim mobitelom!

Godište se njegove supruge ne zna, no pretpostavlja se da je u pedesetim godinama. Unatoč tomu, Shakuntala Devi obje trudnoće izvrsno je podnijela. Problema nije bilo ni pri porodima, a obje su bebe rođene zdrave.

S obzirom na godine bračnog para, mnogi sumnjaju u njihove tvrdnje da su djecu dobili prirodnim putem. Ramajit kaže da je za to zaslužna dugogodišnja apstinencija, koju je prekinuo tek prije deset godina, kad je upoznao sadašnju suprugu. Zasluge pridaje i fizičkom radu te prehrani. Svaki dan popije tri litre mlijeka, kilogram badema i isto toliko maslaca. Više djece ne planira.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene