Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šokantno

Prodala sina za 500 kuna pa se 'počastila' novim mobitelom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su bili šokirani kada je mlada Indijka odbila primiti svog 17-mjesečnog sina natrag u obitelj.

Rakhi Patra (20), mlada majka iz indijske savezne države Odishe nedavno je prodala vlastitog 17-mjesečnog sina za tek nešto više od 500 kuna (5.000 rupija).

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Drugačija slika Ovo su državnici koji su čestitali Putinu na pobjedi na izborima: "Naš stariji brat je trijumfirao, to je dobar znak za svijet" Indija otkrila krijumčarsku mrežu koja ljude na prevaru šalje u rusko-ukrajinski rat Najmanje 35 završilo na bojištu Otkrivena krijumčarska mreža: Ljude su na prijevaru slali na front u Rusiji

>> 99 godina zatvora djevojci koja je pretukla kćer i zalijepila joj ruke za zid

Policiji je isprva rekla da je to morala učiniti kako bi suprugu, koji je završio u zatvoru, mogla platiti troškove odvjetnika. No, istragom je utvrđeno da je novac zapravo potrošila na kupovinu novog mobitela, traperice i nekoliko majica.

U međuvremenu je dijete pronađeno i oduzeto novom 'vlasniku', ali kada su istražitelji mališana doveli majci, ona ga je kategorički odbila primiti! O djetetu trenutno brinu službe za socijalnu skrb, a zasad nije jasno hoće li protiv neodgovorne majke biti podnesena kakva prijava.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene