Obavijesti Video Pretražite Navigacija
obrambena obavještajna služba

Velika Britanija objavila kartu ruskih napada: Naveli i predviđanje kretanja rata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Velika Britanija je objavila najnovije ažuriranje Obrambene obavještajne službe o situaciji u Ukrajini.

Prema britanskim obavještajnim službama, ruske trupe će vjerojatno nastaviti napredovanje u istočnu regiju Ukrajine od granice s Rusijom.

Na drugim mjestima također se predviđaju kretanja s Krima na jugu prema Berdjansku, Zaporožji, Melitopolju i Hersonu. Glavni grad Kijev i gradovi Černihiv, Lavov i Dnjipro su među regijama u kojima se nastavljaju ruski zračni napadi.

 

 

Ujedinjeno Kraljevstvo ne želi pomoći Moskvi oko razmjene proruskog oligarha i ukrajinskog političara Viktora Medvedčuka za dvojicu britanskih boraca ​​koje su ruske snage zarobile u Ukrajini, rekao je britanski ministar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ubijeno oko 300 civila Putin odlikovao brigadu koju Ukrajina optužuje za masakr u Buči: Dodijelio im počasnu titulu za "herojstvo"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Je li govorio pod prisilom? VIDEO Uhićeni Putinov saveznik u Ukrajini moli da ga se iskoristi u razmjeni. Obratio se ruskom predsjedniku

Tajnik Sjeverne Irske Brandon Lewis nije potvrdio za Sky News radi li njegova vlada na vraćanju boraca u Ujedinjeno Kraljevstvo, rekavši da neće komentirati "pitanja nacionalne sigurnosti".

Sve o ratu u Ukrajini možete pročitati >>OVDJE.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene