Vatrogasci u pokrajini Radevormwald na zapadu Njemačke tijekom gašenja požara u petak u zgradi su pronašli tijela petero ljudi.

Galerija


Među žrtvama je dvoje djece u dobi od jedne i četiri godine, te te njihovi roditelji i starija žena za koju se pretpostavlja da im je baka. Tijela su ležala u sobama.

Vezani članci Policija u Njemačkoj, ilustracija "Kočnica u slučaju nužde": Promjenom zakona uvode automatski policijski sat između 21 i 5 sati i lockdown ako brojke porastu Igor Pokaz, hrvatski velepolanik u Ujedinjenom Kraljevstvu Hrvatski veleposlanik u Ujedinjenom Kraljevstvu koji je upoznao princa Philipa: ''Nije bio čovjek od pompe i ceremonijala''

Uzrok smrti nije požar pa je na terenu krim policija koja sumnja da se radi o ubojstvu i samoubojstvu, piše Focus. Navodno je u obitelji u posljednje vrijeme bilo svađa, a policija sumnjiči 41-godišnjeg oca da je pobio obitelj, zapalio kuću pa ubio sebe.

Vatrogasci su dojavu dobili jučer oko 17 sati, nakon što su ugasili požar oko 19:30 su se povukli. Šteta od vatre na kući nije velika.

Očekuje se da će istražitelji kasnije danas dati više detalja o ovom slučaju.