Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAH OD PUTINA

Vanjskopolitički komentator: "Službeni Beograd mora jasno osuditi agresiju na Ukrajinu"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srpski predsjednik Aleksandar Vučić još se nije oglasio o agresiji na Ukrajinu. Vanjskopolitički komentator Boško Jakšić za N1 Srbija izjavio je kako se Srbija jasno mora odreiti prema agresiji na suverenu zemlju.

Beogradski novinar i vanjskopolitički komentator Boško Jakšić za N1 Srbija u četvrtak je izjavio kako se ta država mora jasno odrediti prema agresiji na suverenu zemlju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Ubrzo i predsjednički izbori Hoće li se okončati Vučićeva dominacija? U Srbiji izvanredni parlamentarni izbori 3. travnja

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KRAJ JEDNE ERE? Kolike su šanse da Vučića sruši ''NATO špijun s hrvatskom putovnicom''?

"Kao što kritiziramo Zapad zbog kršenja suvereniteta i teritorijalnog integriteta u slučaju Kosova, onda službeni Beograd mora jasno osuditi Putinovu agresiju na Ukrajinu.

Bojim se da to toga neće doći, time se ugrožava koncept neutralnosti i time se Srbija, u Vučićevu strahu od Putina svrstava uz Rusiju, udaljava od Zapada i izlazi iz balansa koji pokušava sačuvati, što je opasno za buduća geostrateška opredjeljenja Srbije ka Europskoj uniji", rekao je Jakšić te dodao kako je ruski napad na Ukrajinu na neki način bio očekivan. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene