Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ugroženo područje od 1200 km

VIDEO Uzbuna od poplava kod susjeda: U Budimpešti se izlio Dunav

Vodostaj rijeke Dunav u Budimpešti i dalje raste te je u četvrtak ujutro bio na 636 centimetara, a popodne se očekuje vrhunac od 680 centimetara.

Područje od gotovo 1200 kilometra u Mađarskoj je pod uzbunom od poplava. Rijeka Dunav izlila se iz korita u Budimpešti i poplavila ceste.

 Zbog porasta vodostaja zatvorene su donje luke u Budimu i Pešti gdje vlasti uklanjaju preostala parkirana vozila, priopćio je ured gradonačelnika, prenosi Hungarytoday.

 

Aktualno FOTO Šest dana nakon nesreće bio je zarobljen ispod mosta: "Pokušao je vikati i vrištati, ali nitko ga nije čuo" Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 1 Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 1 Foto: Indiana State Police Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 2 Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 2 Foto: Indiana State Police Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 3 Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 3 Foto: Indiana State Police +0 Spašavanje pronađenog muškarca zarobljenog u kamionetu - 4 Svijet FOTO Šest dana nakon nesreće bio je zarobljen ispod mosta: "Pokušao je vikati i vrištati, ali nitko ga nije čuo" 1/4 >>

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene