Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mrtva djevojka pronađena je u stanu pet dana nakon što joj je vodoinstalater pokušao napravio pobačaj.


Policija je priopćila kako je morala razbiti vrata stana kako bi mogli ući u njega, nakon što su zaprimili dojavu da se iz njega širi nesnosan smrad, piše Emirates 24/7.

Vezani članci Ivan Čorkalo s anonimnim izvorom - 1 Dijagnoza: Beba vam neće preživjeti, ali mi vam nećemo pomoći. Činilo se kao jedno horor-iskustvo, ali javlja se sve više žena s potpuno istom pričom! Provjereno otkriva skandalozan slučaj iz riječkog KBC-a - 6 Šokantan slučaj iz Rijeke: "Udahnula sam, napravila korak naprijed i pogledala ga. Kao da fali pola mene. Prazan zagrljaj. Ja sam mama bez djeteta...''

Pronašli su mrtvu djevojku u dvadesetim godinama, a medicinskim pregledom utvrđeno je kako je preminula zbog krvarenja nakon neuspješno izvedenog pobačaja oštrim predmetom.

'Mrtvozornik je utvrdio kako je djevojka mrtva 5 dana, a otkrili smo kako je stan unajmio svodnik koji ga je koristio za prostituciju', rekao je Khalil Al Mansouri, šef policije Dubaija.

>>Khalil Al Mansouri

Rekao je kako je policija uhitila trojicu muškaraca koje se sumnjiči da su povezani s tim zločinom, uključujući i vodoinstalatera kojeg se sumnjiči da je pokušao napraviti pobačaj. Istaknuo je kako je vodoinstalater oštrim predmetom pokušao ukloniti fetus iz maternice, no zapeo je. To je uzrokovalo obilno krvarenje, od čega je djevojka i preminula.

'Obilno krvarenje zbunilo je vodoinstalatera i ženu koja mu je pomagala. Nakon što nisu uspjeli zaustaviti krvarenje, ostavili su djevojku i napustili stan', rekao je Mansouri.

Dodao je kako je žrtva ilegalno boravila u zemlji, a prije pobačaja su je drogirali.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook