Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća

FOTO/VIDEO Urušio se krov restorana u poznatom turističkom odredištu: Ima mrtvih i ozlijeđenih

Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 6
Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 6 Afp
Aktualno Galerija Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 1 Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 1 Foto: Afp Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 2 Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 2 Foto: Afp Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 3 Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 3 Foto: Afp Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 4 Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 4 Foto: Afp +1 Urušio se krov na zgradi na španjolskoj Mallorci - 5 Galerija 1/6 >>
Teška nesreća dogodila se na španjolskom otoku Mallorci.

Najmanje četiri osobe su poginule, a 21 je ozlijeđena kad se u četvrtak urušila dvokatna zgrada na plaži u Palma de Mallorci, turističkom središtu na Balearskim otocima u Španjolskoj, priopćila je državna policija.

Vatrogasci i policijske snage pohitale su na mjesto događaja, objavile su hitne službe putem društvene mreže X, dodajući da su pozvani i neki psiholozi.

Do urušavanja je došlo u četvrtak poslije podne u restoranu koji se nalazi u području koje rado posjećuju strani turisti

Kako javljaju hitne službe, urušio se krov zgrade. Lokalni mediji su izvijestili da se nesreća dogodila oko 20:30 po srednjoeuropskom vremenu.

Španjolska državna televizija TVE prikazala vozila hitne pomoći na mjestu nesreće i kako vatrogasci rade na čišćenju područja Medusa Beach Cluba u Palmi oko 23:30 po lokalnom vremenu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki problem Fekalije u vodovodu u Dalmaciji: Ljudi se otrovali, uključila se i policija - "Netko to namjerno radi"

Balearski otoci druga su turistička destinacija po posjećenosti u Španjolskoj, nakon Katalonije. Godine 2023. posjetilo ih je više od 14 milijuna turista, po službenim brojevima.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene