Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Učenik na razmjeni

Ubio srednjoškolca, mislio da mu je provalio u garažu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac je iz sačmarice ubio njemačkog srednjoškolca na razmjeni. Nakon dvije pljačke u tri tjedna, odlučio se suočiti s mogućim provalnikom.

Američki vlasnik kuće koji je zvog sumnje da mu je provalio u garažu upucao i ubio 17-godišnjeg njemačkog srednjoškolca na razmjeni, optužen je za namjerno ubojstvo, piše AFP.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Policija na terenu nakon pucnjave na zagrebačkoj Trešnjevci Pucnjava na Trešnjevci VIDEO Užas u Zagrebu: U muškarca ispalio nekoliko hitaca pa pobjegao!

29-godišnji Markus Kaarma iz Montane u pritvoru je od subote kada je policija pronašla žrtvu s prostrijelnom ranom glave. Mladića je zatekao u garaži kada se aktivirao alarm i upucao ga iz sačmaricce.

Diren Dede iz Hamburga pohađao je školu u Missouli gdje je igrao za školski nogometni tim.

PUCNJAVA U KAFIĆU Jedna osoba ubijena, druga teško ozlijeđena

Ako ga osude, Kaarma će bti suočen sa zatvorskog kaznom u trajanju od deset do sto godina. On i njegova izvanbračna supruga u prethodna tri tjedna opljačkani su dva puta zbog čega se ovaj put odlučio suočiti s provalnikom. 'Nije imao namjeru ubiti', rekao je njegov odvjetnik Paul Ryan i dodao da se osjeća grozno zbog svega što se dogodilo.

Na pripremnom ročištu 12. svibnja izjasnit će se da nije kirv. Njegov odvjetnik pozvat će se na doktrinu Castle prema kojoj stanovnici Montane, ako se osjećaju ugroženo, imaju pravo na korištenje smrtonosne sile kako bi zaštitili svoje domove.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene