Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Imao nagon da nekog ubije pa zadavio baku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Veljko Savatijević iz Beograda, star 24 godine, proteklu subotu udario je cjepanicom u glavu, a zatim zadavio svoju 84-godišnju baku Jovanu u njezinoj kući u Požegi, u Srbiji. Veljko je rekao policiji kako je proteklih dana imao nagon da nekoga ubije.

Iako je Veljko pokušao prikriti tragove zločina, već u nedjelju je uhićen, piše Press. Priveden je istražnom sucu gdje je priznao ubojstvo. 'Veljko je rekao da je prvo zadavio baku, a onda ju udario cjepanicom u glavu, iako smo tvrdili da je bilo obrnuto. Na upit suca zbog čega je to napravio, rekao je da je zadnjih desetak dana imao nekakav nagon da ubije', saznaje Press od izvora bliskih istrazi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Strava u Njemačkoj 16-godišnjak zadavio 6-godišnjeg brata Slika nije dostupna Nije Paul, nego Colin Zadavio ženu: Seksali se, izgovorila krivo ime

Veljko je dan uoči ubojstva došao do majke u Požegu. On je dijete razvedenih roditelja i s ocem živi u Beogradu. Prespavao je te večeri u stanu majke, a onda je u prijepodnevnim satima otišao do bake. Ušao je u kuću i odmah ubio nemoćnu staricu.

'Tijelo žene pronađeno je na podu pokraj kreveta. Na sljepoočnici se nalazio mali trag krvi. Vidjelo se da je ubojica pokušao obrisati krv koja se slijevala na pod. Pronađena je i cjepanica s tragovima krvi i otisak obuće koju je ubojica imao', rekao je izvor. Prema nalogu istražnog suca napravljena je obdukcija tijela Jovanke Savatijević koja je pokazala da je nesretna žena prvo udarena u glavu, a zatim zadavljena. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene