Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije Paul, nego Colin

Zadavio ženu: Seksali se, izgovorila krivo ime

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljubomorni suprug, 53-godišnji Colin Scully iz Leedsa, zadavio je svoju 39-godišnju suprugu Tracey jer ga je u krevetu za vrijeme seksa nazvala imenom drugog muškarca, objavljeno je na početku suđenja za to teško ubojstvo.

Scully je sumnjao da njegova supruga ima aferu s drugim muškarcem, njihovim prijateljem, i tvrdi kako je s njim izmjenjivala eksplicitne sms poruke. Smatra da se pod imenom 'Paul', kojim ga je nazvala, 'skriva' Paul Deighton. Policajcima je rekao kako je 'poludio' kada je za vrijeme seksa izgovorila Paulovo ime, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Interaktivna karta U nekoliko klikova doznajte koliko se ljudi na svijetu zove i preziva baš kao vi Slika nije dostupna Objavio rješenje Juričan se ipak smije zvati Bandić: "To ime zasad nema negativne konotacije. Ne bi se smio zvati Adolf Hitler"

Scully je suprugu, koja je bolovala od multiple skleroze, zadavio jednom rukom, a patolog je zaključio kako je njezina agonija trajala dulje vrijeme. Nakon što ju je zadavio otišao je u dječju sobu i zaspao. Kaže kako se prije nego što je zaspao sjeća samo kako je suprugu gurao dublje u krevet. Idući dan je nazvao policiju i rekao: 'Učinio sam nešto svojoj supruzi, ali ne znam što'.

U policijskoj stanici službenike je kratko upitao: 'Zadavio sam je, zar ne?' Navodni ljubavnik, pak, pred sudom je izjavio kako nikakve afere između njega i Tracey nije bilo, no potvrdio je kako je od nje dobivao poruke neprimjerenog sadržaja. 'Isprva su to bile benigne i općenite poruke, no kasnije su se pretvorile u nešto mnogo više. Ali ničega nije bilo između nas i ja nisam bio sretan u toj situaciji', rekao je Paul.

No, žrtvina majka Wendy Wild izjavila je kako joj se kći povjerila da ju je suprug primoravao na seksualne odnose s drugim muškarcima i da je to snimao kamerom. Navodno ih je povezao sa swingerima, ali sam nije sudjelovao u orgijama.

'Samo sam ja imala seks s drugima. Natjerao me da se prostituiram', navodno je rekla Tracey svojoj majci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene