Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Strava u Njemačkoj

16-godišnjak zadavio 6-godišnjeg brata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Njemački gradić Ramstadt jučer je potresla stravična tragedija koja se dogodila u naizgled skladnoj obitelji. Igra u majčinoj kući tragično je završila za 6-godišnjeg Justina kojeg je zadavio njegov 16-godišnji brat Mario E.

Svjedoci kažu kako je nakon ubojstva Mario blijed istrčao na ulicu i rekao da je upravo ubio brata. Mario je nazvao i policiju i panično ponovio što se dogodilo, piše Bild. Policja je vrlo brzo stigla na mjesto zločina i u kući pronašla beživotno tijelo 6-godišnjaka. Maloljetnog ubojicu policija je odvela u postaju na obavjesni razgovor. Glasnogovornik policije njemačkim  medijima je rekao kako je Mario tijekom ispitivanja cijelo vrijeme šutio.
 

Pročitajte i ovo Drago Bandić, brat Milana Bandića Shrvana obitelj u suzama Brat Milana Bandića progovorio za Dnevnik Nove TV: "Ne mogu govoriti... potreslo nas je sve..." Slika nije dostupna VELIKA TRAGEDIJA Stravični zločin: Policija objavila detalje o ubojstvu brata i samoubojstvu u Zagrebu

Građani Ramstadta Maria pamte kao dobrog dječaka koji je uživao u igri sa svojom braćom i sestrama. Policija je ostatku obitelji pružila potrebnu psihološku pomoč. Braća, naime, imaju još četiri sestre.  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene