Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak bez happy enda

Umrla brazilska misica Bridi da Costa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesretna 20-godišnja brazilska manekenka jutros je izgubila bitku za život. Misica kojoj su amputirali ruke i stopala, nije dočekala novu operaciju, koja bi joj možda produžila život.

Priča o djevojci čija je karijera modela tek bila na uzletu (Mariana je bila pred potpisivanjem međunarodnog ugovora s poznatim modnim menadžerom Dilsonom Steinom), potresla je cijeli svijet. Nakon jučerašnjeg roditeljskog apela da Mariani, koja je ovoga tjedna ostala bez ruku i stopala, treba donirati nula pozitivnu krvnu grupu, u bolnici Doria Silva nastala je gužva - svi su htjeli pomoći nesretnoj ljepotici.

Pročitajte i ovo Poplave u Brazilu POPLAVE U BRAZILU VIDEO Kaos nakon pucanja brane: Deseci umrlih i nestalih, ljude spašavali s krovova Potopljen grad u Rio Grande do Sulu Oluja i poplave Obilne kiše odnijele deset života: "Stanje je iznimno ozbiljno, kao da se suočavamo s ratom"

Nažalost, bilo je prekasno. Manekenka je u noći s petka na subotu izgubila bitku za život. 'Bila je jednostavna djevojka, vrlo toplo ljudsko biće', izjavio je za CNN Thiago Simoes, Marianin zaručnik.

>>Misica pretrpjela unutarnje krvarenje

>>Misica i dalje kritično, traže se davatelji krvi

>>VIDEO: Misici iz Brazila amputirane ruke i stopala

O urinarnoj infekciji, bolesti od koje je oboljela Mariana Bridi da Costa, dosada se nije previše znalo, no CNN je danas izašao s podatkom da samo u SAD-u godišnje od urinarne infekcije umre oko 800 tisuća ljudi.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene