Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Umiješani u nemire?

Uhićeni djelatnici britanskog veleposlanstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osam iranskih djelatnika britanskog veleposlanstva u Teheranu uhićeno je pod optužbom za umiješanost u poslijeizborne nemire u Iranu, javila je u nedjelju poluslužbena novinska agencija Fars.

‘Osam lokalnih djelatnika britanskog veleposlanstva, koji su imali važnu ulogu u nedavnim nemirima, odvedeno je u pritvor’, javlja Fars ne navodeći izvore. ‘Ta je skupina imala aktivnu ulogu u izazivanju nedavnih nemira’, dodaje se.

Pročitajte i ovo Belgijanci traže prekid vatre između Izraela i Palestine Izrael obećao istragu Bombardirana belgijska agencija u Gazi: "Napadom na civilnu infrastrukturu prekršeno je međunarodno humanitarno pravo" Nathalie Rayes (L), njezina majka i Kamala Harris (D) U Washingtonu Tko je nova američka veleposlanica u Hrvatskoj? ''Odlučila je još jednom služiti u ime naroda naše zemlje''

>> VIDEO: 'Zapad će zažaliti, odgovor Irana bit će oštar'

Iran je optužio zapadne sile, a posebice Britaniju i SAD, za poticanje na ulične prosvjede i nasilje koje je pogodilo zemlju nakon spornih predsjedničkih izbora 12. lipnja. Velika Britanija odbacila je te optužbe. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene