Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama u SAD-u

Učiteljica optužena za silovanje 12-godišnjaka: Slala mu fotografije i napala ga u vlastitom domu

Ilustracija
Ilustracija Getty Images
Aktualno Galerija Alissa McCommon Alissa McCommon Foto: Covington Police Department/Screenshot Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images Ilustracija Ilustracija Foto: Getty Images +0 Ilustracija Galerija 1/4 >>
Učiteljica iz SAD-a, 38-godišnja Alissa McCommon, uhićena je u petak zbog sumnje da je silovala 12-godišnjeg učenika.

Učiteljica četvrtog razreda Alissa McCommon (38) uhićena je u petak ispred svoje kuće u Tennesseeju zbog navodnog silovanja 12-godišnjaka. 

McCommon, majka dvoje djece, optužena je za seksualni napad na bivšeg učenika 2021. godine u vlastitom domu, izvijestila je šefica policije Covingtona Donna Turner.

Učiteljica je suspendirana 24. kolovoza kada je jedan od roditelja iznio optužbu. 

Ilustracija Alissa McCommon (Foto: Covington Police Department/Screenshot)

Pročitajte i ovo Nesigurna cesta na Žitnjaku - 4 VOZAČ KAMIONA NEĆE U ISTRAŽNI ZATVOR Mještani najavili prosvjed nakon smrti djevojčice. Oglasila se policija: "Ta lokacija nije bila opasna..."

Nakon tog istupa, nekoliko je učenika potvrdilo da se McCommon sprijateljila s njima na internetu i da je s njima igrala i videoigre.

Učiteljica im je navodno slala neprimjerene fotografije i tražila s njima spolni odnos, piše New York Post.

Pročitajte i ovo Sergej Trifunović Sramotni Ispadi Srpskom glumcu zabranjen ulazak u EU i još tri zemlje: O nizu incidenata oglasila se splitska policija

"To je nepodnošljivo. Neizrecivo je i sto posto se može spriječiti. Mislim da smo zato detektivi i mi toliko strastveni da osiguramo da žrtve budu dobro", dodala je Turner.

Učiteljica je zadržana uz jamčevinu od 25 tisuća dolara. Ona tvrdi da je nevina

Istraga je u tijeku dok policija nastavlja razgovarati s navodnim žrtvama. Očekuje se da će se McCommon pojaviti na sudu 13. listopada.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene