Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

FBI je 28-godišnjaka razotkrio još u lipnju i tada im je postao štićeni svjedok te odao vlastitu organizaciju.


Uhićeno je još petero hakera grupe LulzSec, a otkrio ih je njihov vođa 28-godišnji Hector Xavier Monsegur, javlja FoxNews. Vjeruje se da su hakeri LulzSeca, ogranka Anonymousa, počinili milijunske štete vladama, internacionalnim bankama i korporacijama.

Vezani članci Slika nije dostupna IS objavio popis 100 američkih vojnika 'koje treba ubiti' Slika nije dostupna Stručnjaci otkrili 'nakazu' iz 90-tih koja ugrožava mnoge web stranice

>> Dvojici Kaštelana kaznena prijava zbog skidanja filmova i igrica!

FBI je 28-godišnjaka razotkrio još u lipnju i tada im je postao štićeni svjedok te odao vlastitu organizaciju. 'Ovo je razarajuće za ovu organizaciju', kazao je FBI-ov agent. Doznaje se kako su vođu hakera uhitili te da od tada radi za FBI i pomaže im u otkrivanju ostalih hakera.

Zahvaljujući njemu policija je uhitila dvojicu hakera iz Londona, dvojicu iz Irske te jednoga iz Chicaga. Haker iz Chicaga navodno je pripadnik Anonymousa. Svi ostali su osumnjičeni da pripadaju skupini LulzSec, grupi koja je radila protiv američkih i stranih agencija, uključujući FBI i CIA, vladinih tijela te tvrtki poput Fox-a i Sonyja. (Agencija VLM)