Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno i šokantno

Ugledni zlatar ugušio se u seks tamnici glumeći zarobljenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobrostojeći britanski biznismen htio je malo S&M zabave. Otišao je do umirovljeničkog bračnog para u Barlastonu, koji pruža slične usluge, no pretjerao je s igrom i nasmrt se ugušio.

Lionel Webster, 61-godišnjak, na sebi je nosio narančasto odijelo poput onoga kod zatvorenika u Guantanamu, povez preko očiju, kukuljicu preko glave, kožne čizme i okovratnik sa šiljcima, kas su stvari krenule zlo po njega.

Pročitajte i ovo Screenshot Dramatični trenuci VIDEO Dječak na rubu smrti, majka paničari, a policijska kamera otkriva što je napravio policajac Slika nije dostupna Jeo omiljeni slatkiš 2-godišnjak se ugušio lizalicom

>> VIDEO: Seks prezentacija koja se širi poput virusa

Kako piše The Sun, Webster je bio redovan posjetitelj 'sex tamnice' Anne i Collina Richardsona, umirovljeničkog bračnog para, koji su već 49 godina u braku. Svaka seansa, Webstera je koštala 1250 kuna, a spomenuta 'tamnica, smještena je u preuređenoj garaži Richardsonovih. Od 68-godišnje Anne je zatražio da ga tretira kao vojnog zarobljenika.

Proizvodio čudne zvukove

Nakon što mu je štipaljke i lance pričvrstila na bradavice i genitalije, 'gospodarica' Richardson oko vrata mu je stavila kožnati ovratnik sa šiljcima i fiksirala ga lancem za drvenu gredu na stropu. 'Kad smo krenuli, počeo je proizvoditi čudne zvukove, a kad sam ga upitala želi li nastaviti, odgovorio je da želi. Tad mu je samo glava klonula', rekla je na saslušanju u policiji.

Gumb za paniku

Stisnula je 'gumb za paniku' koji Richardsonovi imaju instaliran za hitne slučajeve pa je njezin 75-godišnji suprug pohitao upomoć, no niti njih oboje nisu mogli spasiti klonulog Webstera, koji se naposljetku ugušio. Pozvali su policiju, koja je u njihovoj garaži pronašla raznorazne S&M rekvizite i seks igračke.

Webster je na Richardsonove naišao putem fetiš oglasa u jednom časopisu, a na dan kad je umro, svojoj je 46-godišnjoj supruzi Jackie rekao kako ide nešto dati gravirati kod zlatara. S njom ima i dvoje djece, a bio je poznat kao ugledan zlatar.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene