Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dok je suprug spavao na katu

Učiteljica uhvaćena u seksu s 13-godišnjakom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udana 29-godišnja učiteljica imala je spolni odnos s 13-godišnjakom više od 300 puta, stoji u optužnici protiv Christine McCallum iz Rocklanda u SAD-u.

Christine McCallum navodno se seksala s tinejdžerom na kauču u prizemlju dok je njezin suprug spavao na katu kuće. Učiteljica u osnovoj školi optužena je u 11 točaka optužnice za silovanje dječaka u razdoblju od veljače 2006. do studenog 2007., piše The Sun.

Pročitajte i ovo Jeffrey Epstein Očekuje se još Objavljeni novi dokumenti iz tužbe protiv pedofila Epsteina: Njegov zaposlenik ispričao koga je sve vidio Ilustracija slučaj iz BiH Pedofil iz Posušja pušten iz zatvora zbog uzornog ponašanja, reagirala ogorčena majka žrtve

Na sudu je svjedočeno da je žena redovito pozivala tinejdžera i njegovog mlađeg brata u svoj dom kako bi pomogla njihovom ocu koji ih je odgajao sam. Nudila im je hranu, mjesto na kojem mogu prespavati te im je pomagala sa pisanjem domaće zadaće. McCallum je opovrgla sve optužbe i na sudu je cijelo vrijeme držala supruga za ruku. 'Dječaku je pokušala biti majka jer joj ga je bilo žao', rekao je njezin odvjetnik Frederick McDermott.

Ali navodna veza otkrivena je kada je prijatelj 13-godišnjaka rekao svojoj majci da par ima spolne odnose. Ona je informaciju proslijedila dječakovom ocu koji je Christine prijavio policiji. Tužitelji su rekli kao im je dječak kazao da su se on i Christine seksali gotovo svaki drugi dan, često i kada je njezin suprug bio kod kuće. Navodna veza prekinuta je u studenom 2007, kada je učiteljica otkrila da se 13-godišnjak SMS-om dopisuje s drugim djevojkama i postala ljubomorna.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene