Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nisu mogli disati

Brbljava djeca: Učiteljica im zalijepila usta selotejpom jer su bila preglasna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Učiteljica jedne osnovne škole suspendirana je s posla nakon što je selotejpom zalijepila usta 10-godišnjim učenicima u svom razredu koji nisu prestajali pričati na nastavi.

Priscila Davo Ortega (27), učiteljica iz Somerseta zalijepila je usta čak dvadesetorici učenika tijekom nastave umjetnosti jer su bili preglasni. Roditelji tvrde kako neka djeca nisu mogla disati od trake selotejpa pa su je maknula s usta no učiteljica ju je odmah ponovno zalijepila.

Nekoj od djece usta su prokrvarila nakon što im je učiteljica uklonila traku s usta, a nekoliko ih je izjavilo kako se boje vratiti u školu.

Učiteljica osnovne škole proizvodila i prodavala drogu!

Učiteljica Ortega suspendirana je s obavljanja svojih dužnosti podučavanja umjetnosti i španjolskog jezika u školi Danesfield Church of England, smještenoj u engleskom Somersetu. Protiv nje je pokrenuta i policijska istraga.

Pročitajte i ovo Svijeće i cvijeće za poginule u pucanjavi u školi Poznat motiv Otkriveno zašto je 12-godišnjak u Finskoj pucao na djecu iz razreda Ilustracija Izrazio žaljenje zbog incidenta Otac učenice koji je šakom udario profesora pušten je na slobodu

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene