Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Učiteljica jedne osnovne škole suspendirana je s posla nakon što je selotejpom zalijepila usta 10-godišnjim učenicima u svom razredu koji nisu prestajali pričati na nastavi.


Priscila Davo Ortega (27), učiteljica iz Somerseta zalijepila je usta čak dvadesetorici učenika tijekom nastave umjetnosti jer su bili preglasni. Roditelji tvrde kako neka djeca nisu mogla disati od trake selotejpa pa su je maknula s usta no učiteljica ju je odmah ponovno zalijepila.

Nekoj od djece usta su prokrvarila nakon što im je učiteljica uklonila traku s usta, a nekoliko ih je izjavilo kako se boje vratiti u školu.

Učiteljica osnovne škole proizvodila i prodavala drogu!

Učiteljica Ortega suspendirana je s obavljanja svojih dužnosti podučavanja umjetnosti i španjolskog jezika u školi Danesfield Church of England, smještenoj u engleskom Somersetu. Protiv nje je pokrenuta i policijska istraga.

Vezani članci Škola u Nigeriji Naoružani otmičari oslobodili nigerijske učenike, i dalje se traga za 300 otetih djevojčica Prvašići, ilustracija Emotivna poruka učiteljice prvašićima: "Ne bojte se! Smijete se smijati do mile volje, ležati u travi, trčati za leptirima. A naučit ćete svašta..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook