Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragedija u Sarajevu

Učenici se oprostili od ubijenog prijatelja Farisa, objavili njegove posljednje riječi koje slamaju srce

Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka
Učenici se oprostili od ubijenog Farisa Pendeka Foto: Screenshot/Facebook
Učenici Srednje ekonomske škole Sarajevo oprostili su se od tragično preminulog prijatelja Farisa Pendeka koji je u nedjelju ubijen u uličnoj pucnjavi.

Ubojstvo srednjoškolca Farisa Pendeka u nedjelju u Sarajevu potreslo je građane glavnog grada, ali i cijele BiH, kao i regije. Mladić je stradao u pucnjavi iz automobila na raskršću nešto prije ponoći.

Od Farisa su se u petak oprostili učenici Srednje ekonomske škole Sarajevo, koji su objavili Farisove zadnje riječi.

23:33:
-"nije plinski"
- "jesi pogođen?"
- "jesam"

"Bile su zadnje riječi jedne nevine duše koja je stradala na mjestu na kojem se našla u pogrešno vrijeme", napisali su u objavi.

Pročitajte i ovo Ilustracija Liječenje se nastavlja Misteriozan slučaj: Otkriveno u kakvu je stanju beba koja je s teškim ozljedama glave dovezena u bolnicu

Pročitajte i ovo Ilustracija Preminuo na mjestu Tragedija na Korčuli: Motociklist sletio s mokrog kolnika i zabio se u stablo

"Nemojte podleći porocima kao što su sve vrste droga i ostalih opijata i nemojte raditi nezakonite stvari. Znamo da nam je, nažalost, ukorijenjeno u ovo današnje vrijeme da je to "cool" i da se tako stječe tinejdžersko iskustvo i živi život punim plućima, međutim, to je potpuno pogrešno. Pomislite na svoje roditelje, prijatelje i vama bliske i drage ljude prije no što počinite grešku koja se ne može popraviti. Držite svoje voljene čvrsto uz sebe i svakodnevno ih podsjećajte koliko ih volite i koliko su vam bitni, jer nikada ne znate kad će biti posljednji trenutak. Učite i radite na sebi i svojoj budućnosti, bit ćete zahvalni sebi jednog dana za to. Svoju energiju ulažite u stvari koje su korisne za vas i koje ne štete ni vama ni okolini. Ovaj događaj svima nama mora biti lekcija da budemo oprezni u svako doba dana i noći, jer bilo tko od nas se mogao naći u ovakvoj situaciji", napisali su učenici u objavi na društvenim mrežama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vozač poginuo 37-godišnjak poginuo na magistrali: Prevelikom brzinom ušao u zavoj i zabio se u betonski zid

Ademu Šumanu, osumnjičenom za ubojstvo Farisa Pendeka, određen je jednomjesečni pritvor, kao i drugoosumnjičenom Elmedinu Gradišiću i trećeosumnjičenom Mersimu Saljeviću. Na ročištu su izneseni detalji kobne noći u kojoj je jednim hicem iz pištolja ubijen devetnaestogodišnji Faris.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene