Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Preminuo na mjestu

Tragedija na Korčuli: Motociklist sletio s mokrog kolnika i zabio se u stablo

Ilustracija
Ilustracija Foto: Paun Paunovic/Cropix
Nakon što je zbog neprilagođene brzine sletio s ceste, 36-godišnji motociklist udario je u stablo i poginuo na mjestu.

U teškoj prometnoj nesreći kod Blata na Korčuli smrtno je stradao 36-godišnji motociklist izvijestila je u petak Policijska uprava dubrovačko-neretvanska.

Pročitajte i ovo Eksplozija u Keniji Tragedija u Keniji VIDEO Strašna eksplozija kamiona s plinom: Ozlijeđeno gotovo 300 ljudi, među poginulima je i dijete

Nesreća se dogodila u četvrtak popodne kada je motociklist, vozeći se iz smjera Bristve prema Blatu, ušao u nepregledni zavoj, a nije prilagodio brzinu kretanja uvjetima i stanju na kolniku koji je bio mokar od rose.

Izgubio je nadzor nad motociklom i prešao na suprotnu kolničku traku te sletio s kolnika na zemljanu površinu. Motocikl se nastavio nekontrolirano kretati kroz nisko raslinje te udario u stablo.

Pročitajte i ovo Požega dobila banku hrane - 1 Siromaštvo na svakom koraku Viškovi hrane i donacije slijevat će se u posebnu banku, a pomoć je potrebna i zaposlenima: Kako uopće preživjeti mjesec s 209 eura?

"Uslijed udara, vozač je pao s motocikla i preminuo na mjestu događaja. Vozač je tijekom vožnje propisno koristio zaštitnu kacigu. Tijelo preminulog vozača prevezeno je na Odjel patologije dubrovačke bolnice gdje će provesti obdukcija radi utvrđivanja točnog uzroka smrti", izvijestila je dubrovačko-neretvanska PU o rezultatima očevida.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene