Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sumnje policije

Ubojica iz Švicarske ubio i obitelj u francuskim Alpama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Francuska policija isprva je vjerovala kako je za ubojstvo u Alpama odgovoran profesionalni ubojica, no poslije su rekli kako je moguće da je ubojica netko tko je opsjednut oružjem i ima mentalnih problema.

Muškarca koji je u srijedu ubio tri žene u švicarskom mjestu Daillon policija ispituje i u vezi ubojstva britanske obitelji al-Hilli i biciklista u francuskim Alpama, javlja Sun. Četvero ljudi u rujnu je ubijeno švicarskim vojnim pištoljem u selu Chevaline, koje je oko 160 kilometara udaljeno od Daillona.

Tridesettrodogišnji Švicarac imena Cedric, bivši vojnik koji je jedno vrijeme posjećivao psihijatra, u srijedu je pijan ubio troje svojih poznanika starih 32, 54 i 79 godina. Ranio ih je još dvoje, među njima i umirovljenog šefa policije koji je navodno njegov ujak. Cedric, koji je završio u bolnici nakon što su ga policajci nastrijelili u prsa, izbačen je iz vojske jer je ljudima prijetio oružjem.

>> Stravični zločini koji su u 2012. šokirali svijet

Francuska policija isprva je vjerovala kako je za ubojstvo u Chevalineu odgovoran profesionalni ubojica, no poslije su rekli kako je moguće da je ubojica netko tko je opsjednut oružjem i ima mentalnih problema. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene