Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

James Holmes, optužen za masakr u Aurori, nije osoba koja sjedi na optuženičkoj klupi za taj zločin, zaključili su ljubitelji teorija zavjere, uspoređujući fotografije.


Izbezumljenog lica i s narančastom perikom na glavi, tako je izgledao muškarac koji je sjedio na optuženičkoj klupi u sudnici u Aurori.

Vezani članci Ivan Vilibor Sinčić Sinčić napisao da se njegov sin družio s jednim od ubijenih dječaka: "Trebao je doći na igranje" Ubojstvo u Mlinovima Psihologinja o strašnoj tragediji: ''Ovaj zločin je u domeni osobne psihopatologije"

>> Opisao ubojstva i poslao ih psihijatru, ali prije masakra nitko nije reagirao!

A on se, usporedbom fotografija, razlikuje od Jamesa Holmesa, koji je optužen za masakr u Aurori. Do tog su zaključka, analizom dijelova lica došli američki ljubitelji teorija zavjera.

Podsjetimo, James Holmes, 24-godišnji student neurologije, koji je mjesecima unaprijed planirao krvavi pohod izvršen prošlog petka na premijeri najnovijeg Batmana, suočava se s optužnicom za ubojstvo prvog stupnja. Ono za sobom povlači najtežu, odnosno smrtnu kaznu.

On je optužen za ubojstvo 12 i ranjavanje 58 osoba u američkom gradu Aurori tijekom ponoćne premijere Batmana u jednom trgovačkom centru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.