Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Milost ili ludost?

Ubio roditelje i braću da ne umru od gladi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan pakistanski tinejdžer ubio je roditelje i šestero braće i sestara jer ih njihov otac više nije mogao prehranjivati.

19-godišnji Mohammad Afzal je navjerojatnije prvo drogirao roditelje, dvije sestre i četvero braće, a potom ih je zavezao i ubio, kazao je za AFP policijski detektiv Syed Mehmood Gilani.

Pročitajte i ovo Nestala Danka Ilić Neizreciva tuga FOTO Dankini roditelji u Boru zapalili svijeću: Otac u suzama poljubio pa ostavio plišanog bijelog medvjedića Slika nije dostupna Neraskidiva veza Znate li kome djeca vjeruju više nego braći i sestrama?

Afzalova braća i sestre imali su između 3 i 16 godina, kazao je Gilani te dodao kako su sve žrtve umrle 'na mjestu događaja'. 

Incident se dogodio u pokrajini Gujranwala u Pakistanu, 80-ak kilometara sjeverno od Lahorea.

Policija sumnja da je osumnjičeni žrtvama dao tablete za spavanje a potom ih upucao, no za potvrdu čekaju nalaze obdukcije. 

Mohammad, najstariji od sedmero djece, policiji je prvo rekao da su njegovu obitelj ubili pljačkaši tijekom provale u obiteljsku kuću. No, kako policajci nisu našli nikakve tragove nasilnog ulaska u kuću kasnije je ipak priznao ubojstva te kazao kako ih je odlučio ubiti zbog teške situacije u kojoj se obitelj nalazila.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene