Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije roditeljstvo za svakoga

Ubio sina jer mu je smetao dok je igrao video igre

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi otac iz SAD-a počinio je zvjerstvo i ubio svojeg sina u kolijevci, jer mu je smetao njegov plač dok je igrao video igrice.

Otac iz američke države Tennessee osuđen je na 27 godina zatvora jer je ubio svoje dijete, uz obrazloženje da mu je smetalo dok je igrao video igre, javljaju lokalni američki mediji.

Pročitajte i ovo Pravosudna policija u Gospiću - 1 Tragedija u Lici Otkriveno je li obitelj osumnjičene za ubojstvo bebe bila u sustavu socijalne skrbi Ubijena beba Teško ubojstvo 20-godišnjakinja priznala ubojstvo bebe, majka je još dvoje jako male djece: "Treba ispitati supruga"

Keith Johnston, 19-godišnji otac sa, priznao je početkom tjedna krivicu za ubojstvo svog jednomjesečnog sina Williama u listopadu prošle godine. Johnston je rekao kako ga je nervirao plač djeteta iz kolijevke dok je igrao video igru, piše jutros list Shelbyville Times.

Prema navodima tužiteljstva, Johnston je snažno stegnuo dijete i počeo ga tresti te je beba dobila krvarenje u mozgu i umrla tjedan dana kasnije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene