Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ubio ga pješčani tunel

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžer u Velikoj Britaniji poginuo je dok je s obitelji bio na odmoru, kopajući tunel na plaži u južnom Walesu, priopćila je britanska obalna straža.

15-godišnjak je bio u skupini djece koja su se igrala na plaži u nedjelju blizu mjesta Burry Port u Carmarthenshireu kad se dogodila nesreća.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u tunelu Pećine - 4 Tragedija u Rijeci Otac poginulog olimpijca: "Svi smo jako potreseni, srećom unuk je preživio" Prizori iz tunela Na dubini od 20 metara VIDEO Izraelski vojnici upali u Hamasov tunel, snimili potresne scene: "Zabilježite ovo prije nego što sve raznesemo"

Obalna straža, policija, vatrogasci i hitna pomoć 'očajnički' su pokušavali izvući dječakovo tijelo iz pijeska, izjavili su pripadnici obalne straže.

Dječak je izvučen iz urušenog prolaza u pijesku i helikopterom prevežen u bolnicu u Swanseau, gdje su mu liječnici ustanovili smrt.

'Mokri pijesak nakon kiše pogodan je za kopanje tunela, ali pijesak je uvijek nestabilan i težak i može se urušiti u svakom trenutku', izjavio je Dave Hughes, upravitelj službe spašavanja u Swanseau.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene