Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izrešetao bivšu djevojku

Ubio 16-godišnjakinju jer je ga je ostavila

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetgodišnjak iz Gornjeg Ljubeša u Srbiji, ubio je prošlu subotu navečer iz automatske puške 16-godišnjakinju koja s njim više nije željela biti u vezi. Ubojica je upao u kuću maloljetnice i ispalio u nju četiri metka.

Zločin se dogodio u subotu u 19 sati u obiteljskoj kući djevojkinih roditelja u selu Srezovac. Ubojica je upao u sobu i pucao u djevojku iz automatske puške. Istu je večer uhićen, a Press saznaje da je riječ o zločinu iz strasti te da je ubojica dulje vrijeme proganjao djevojku koja je s njim prekinula vezu.  

Pročitajte i ovo Ilustracija Tragedija u Zadru Strašna nesreća! Djevojka (22) motorom udarila u Kopnena vrata, na mjestu je preminula Ilustracija Tijekom radova Djevojka pala sa skele na zagrebačkom samostanu: "Čuo sam udarac i ljude kako su vikali"

Majka ubijene pokušala je 30-godišnjaka spriječiti u njegov naumu, no on je na to pucao i u nju.'Sjedila sam sa suprugom u susjednoj kući kada sam čula pucnjavu iz kuće u kojoj je moja kći spavala. Dotrčala sam do kćerkine sobe te vidjela mladića odjevenog u crno kako trči iz susjedne sobe. Potrčala sam za njim i uhvatila ga za kapuljaču. Udario me, a kada sam pala na tlo pucao je u mene dva puta. Ustala sam i otrčala u sobu u kojoj je spavala kći koja je počela kašljati i gušiti se', ispričala je majka ubijene djevojke.

Ubijena na spavanju

'Podigla sam deku s kojom je bila pokrivena i vidjela da je sva krvava. Lijeva ruka joj je bila potpuno raskomadana, a imala je rane po grudima. Počela sam vrištati, dotrčao je suprug pa smo uz pomoć rođaka krenuli prema bolnici, no nije joj bilo spasa, preminula je na putu', dodala je očajna žena.  

Majka pokojne djevojke kaže kako je znala da 30-godišnjak prijeti njezinoj kćeri, no ništa nije rekla suprugu jer se bojala njegove reakcije. Znala je da ju 30-godišnjak maltretira i prijeti da će ju ubiti ako nađe drugog dečka. Ubojica je uhićen istu večer kada je počinio zločin, određen mu je 48 satni pritvor, a danas će biti sproveden pred istažnog suca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene