Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Upucala ih

Strava na Floridi: Majka ubila svoje četvero djece, nakon toga i sebe

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Stravična tragedija dogodila se danas na Floridi.

33-godišnja Tanya Thomas ubila je svoje četvero djece pa je na kraju presudila i sebi, javlja Florida Today. Stravičan zločin dogodio se u gradu Port St. John oko 5 ujutro po lokalnom vremenu. Žena je prvo ranila troje djece koja su iz obiteljske kuće počela bježati prema susjedima, no onda ih je pozvala da se vrate. Kada su se vratili u kuću, sve ih je ubila, a potom je i sebi oduzela život.

Pročitajte i ovo Susjedi pale svijeće na ulazu zgrade u Makarskoj gdje je nakon sukoba s muškarcem preminula 73-godišnjakinja Preminula na mjestu događaja Gurnuo stariju ženu i udario joj psa, nakon toga je umrla: 40-godišnjak uhićen zbog smrti iz nehaja Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

>> Petero djece poginulo u požaru kuće, majka uhićena pod sumnjom za ubojstvo

Ubila je dvije kćeri, stare 17 i 13 godina, te dva sina u dobi od 15 i 12 godina. Prema priči susjeda, 33-godišnjakinja je djelovala mirno. Kada su djeca počela bježati iz kuće, izašla je pred vrata i pozvala ih da se vrate, a oni su to i učinili. Troje djece pronađeno je mrtvo u kući, a tijelo najstarije kćeri policija je pronašla u dvorištu. Policiju su pozvali susjedi koji su čuli pucnjavu, no već je bilo kasno.

Policija je prvo naišla na mrtvo tijelo najstarije kćeri, a zatim su čuli pucnjavu. Kada su ušli u kuću, pronašli su tijela još troje djece te majke. Motiv ubojstva još se ne zna. Jedna od susjeda ispričala je policiji kako je dobila SMS-poruku od 33-godišnjakinje oko tri ujutro u kojoj joj je napisala da želi biti kremirana zajedno sa svojom djecom. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene