Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hradnokrvno ubojstvo u Srbiji

Ubila šogora sjekirom pa otišla spavati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zorica S, stara 35 godina iz sela Radenka u Srbiji uhićena je zbog sumnje da je ubila svojeg šogora, 33-godišnjeg Ljubomira Zarića.

Zorica je najprije lopatom udarila Ljubomira, a onda mu je sjekirom razbila glavu. Nakon zločina, Zorica je tijelo pokrila prekrivačem i otišla spavati, piše Press.

Pročitajte i ovo Sjekira (Foto: Guliver/Thinkstock) Pravomoćno osuđen Muškarac sjekirama gađao susjeda: "Nisam bio pijan, popio sam samo jedan mali amaro" Ubojstvo u Kozari putevima - 5 IMA TEŠKE OZLJEDE MOZGA Neurokirurg o stanju žene napadnute sjekirom u Zagrebu: "U jedinici je intenzivnog liječenja"

Stravičan zločin dogodio se protekli utorak, u 21 sat u dvorištu obiteljske kuće. Tragediji je prethodila svađa Zorice i Ljubomira. Mještani pričaju kako se Zarić u utorak uvečer vratio kući nakon dužeg vremena jer je bio na sezonskom radu. 

'Ljubomir je godinama radio kao sezonski radnik i od toga je živio. Nakon dužeg vremena se vratio kući, a Zorica ga je već u dvorištu presrela i počela se s njim svađati. Po selu se pričalo da ju je Ljubomir navodno prije seksualno zlostavljao i da je zobg toga izbila svađa. Ona je uzela lopatu i udarila ga nekolio puta. Kada je Ljubomir pao na zemlju, Zorica ga je sjekirom udarila posred glave. Ljubomir je na mjestu ostao mrtav. Zorica je njegovo tijelo pokrila prekrivačem i otišla spavati', ispričao je mještanin Radenke.

'Zorica je u srijedu ujutro otišla u prodavaonicu u selu. Kupila je kruh i rekla prodavačici da je otišla od kuće dok ono tijelo tamo netko ne skloni. Nakon toga prodavačica je pozvala policiju', dodao je mještanin.

Zorica je posljednjih godina sa suprugom i dvojice njegove braće živila u zabačenom dijelu sela. Mještani kažu kako je njezin suprug Golub prije nekoliko mjeseci pobjegao i da mu se izgubio svaki trag, a sumnjalo se da je ubio Zoričinu majku.

'Golub je pobjegao iz sela jer su počele kružiti priče da on stoji iza ubojstva Zoričine majke. To je siromašna obitelj koja jedva sastavlja kraj s krajem. Zorica ima nekoliko djece iz prethodnik brakova koja su smještena u udomiteljske obitelji', kažu mještani.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene