Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poslovni direktor ruske državne novinske agencije Itar Tass Anatolij Voronin (55) pronađen je izboden nožem u svom stanu u centru Moskve u ponedjeljak, objavila je ta agencija.


Voronin, Tassov poslovni direktor, preminuo je od "višestrukih ubodnih rana nožem", izjavio je za Tass neimenovani izvor u uredu glavnog tužitelja.

Vezani članci Turisti u dubrovačkoj staroj Gradskoj jezgri Nekadašnji turistički gigant otpušta gotovo sve zaposlene: "Bojim se da je to gašenje. Nema pomoći, korona ih je dokrajčila" Dvije učiteljice rekle su \'Ne!\' muljanjima u školi (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Trpe posljedice, ravnatelj im se osvećuje: Ispovijest dvije učiteljice koje su odlučile reći ne muljanjima

Voronin se u ponedjeljak navodno trebao vratiti na posao s odmora i vozač ga je čekao tri sata ispred zgade prije nego se vratio u Tass i prijavio njegov nestanak.

S još jednim djelatnikom Tassa, vozač se kasnije popeo do stana, pronašao otvorena vrata, ispremeten stan te Voroninovo tijelo.

"To je ogroman gubitak za Tass", kazala je Ljudmila Perkina, urednica Tassa.

"On je toliko napravio za Tass. Pokušavao je učiniti sve tako da novinari mogu raditi", dodala je Voronin je za Itar Tass radio 23 godine.