Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Medicinska sestra koja je u pacijente ubrizgavala dezinfekcijska sredstva i na taj način usmrtila pet osoba uskoro će saznati hoće li dobiti doživotnu zatvorsku kaznu ili biti osuđena na smrt.


Teksaški suci koji su osudili 38-godišnju Kimberly Saenz počeli su s ponovnim razmatranjem dokaza protiv osuđenice kako bi odlučili hoće li dobiti doživotnu zatvorsku kaznu bez mogućnosti pomilovanja ili smrtonosnu injekciju, javlja CNN.

Vezani članci Slika nije dostupna ' Saadi Gadafi mi je pisao ljubavne poruke i htio me oženiti' Slika nije dostupna Otkriven identitet potencijalne porno zvijezde iz Zagreba!?

Saenz je pacijente, ustanovio je sud, ubijala tijekom travnja 2008. kada je bila zaposlena u klinici Da Vita u Lufkinu. Pet je pacijenata ubila, a pet ozlijedila.

>> Šokantne snimke: Iživljavale se na pacijentici oboljeloj od Alzheimera

Dva svjedoka kazala su kako su vidjeli da Saez uzima dezinfekcijsko sredstvo i njime puni injekcije te ga ubrizgava pacijente.

Tužitelji su istragom njezina računala otkrili da je na internetu tražila podatke trovanja dezinfekcijskim sredstvima. Njezin odvjetnik tvrdi da je ona samo 'žrtveni janje' za velik broj smrti koje su se u travnju dogodile u klinici u kojoj je radila.