Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izboden nožem?

Tragedija u BiH: U Zenici ubijen migrant, policija traga za bijelim kombijem

Migranti - 3
Migranti - 3 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Migranti - 3 Galerija 1/1 >>
Jedan migrant ubijen je u sukobu s drugom osobom, koja je nakon toga pobjegla s mjesta nesreće u srijedu prije podne u središtu Zenice u središnjem dijelu BiH, potvrdila je tamošnja policija.

Glasnogovornica MUP-a Zeničko-dobojske županije Aldina Alić rekla je da je policija oko 10 sati obaviještena o izgredu. U sukobu je jedan migrant izboden na više mjesta po tijelu. Kada je liječnička ekipa stigla, mogla je samo konstatirati njegovu smrt.

Pročitajte i ovo GP Slavonski Brod Mnogi su spajali Kolone na granicama, a sezona još nije pravo ni počela: Na prijelaz se čeka satima Županijsko državno odvjetništvo (Foto: Dnevnik.hr) Dvoje strani državljani Uskok podigao optužnicu protiv sedmorice krijumčara migranata: Ilegalno prebacili najmanje 138 stranaca u Hrvatsku

Osoba za koju se sumnja da je usmrtila migranta pobjegla je s mjesta zločina, dodala je Alić. Mediji navode da je ubojica pobjegao kombijem. Migrant je pronađen u grmlju.

Policija traga za bijelim kombijem kojim se ubojica navodno odvezao s mjesta zločina, javlja Dnevni avaz. Nije isključeno da je u zločinu sudjelovalo više osoba. 

BiH se suočava s migrantskom krizom s obzirom na to da je u toj zemlji između sedam i devet tisuća migranata.

Njih oko dvije trećine boravi u prihvatnim centrima u Unsko-sanskoj županiji i u okolici Sarajeva, dok ostali pokušavaju prezimiti spavajući u napuštenim objektima, ali i u šumama u blizini granice s Hrvatskom.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene