Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tri osobe u bolnici

FOTO Usred noći urušio se dio autoceste: Nastala je rupa dugačka gotovo 500 metara

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
U zapadnoj Švedskoj zbog klizišta se urušio dio autoceste te je nastala rupa dugačka gotovo 500 metara. Tri osobe su hospitalizirane, a policija istražuje uzrok odrona.

Klizište u zapadnoj Švedskoj u subotu rano ujutro prouzročilo je urušavanje autoceste prema Norveškoj u blizini švedskog grada Goteborga. Tri osobe su hospitalizirane nakon što su se za vrijeme urušavanja nalazile u automobilima.

Fotografije i snimke prikazuju rupu dugačku gotovo 500 metara koja je nastala na autocesti E6 koja vodi od južne Švedske do Norveške.

Pročitajte i ovo Ilustracija objavila civilna zaštita Nevrijeme s olujnim vjetrom i tučom kreće se prema jednom dijelu Hrvatske: DHMZ izdao upozorenje

Policija navodi da su najmanje četiri automobila i jedan autobus skliznuli s ceste, a tri osobe su hospitalizirane. Odron zemlje oštetio je nekoliko zgrada i objekata, uključujući restoran, piše AP.

Švedske hitne službe dojavu o urušavanju autoceste zaprimile su u subotu oko 1:45 ujutro, rekao je August Brandt, glasnogovornik policije.

Pročitajte i ovo Napad na Sevastopolj objavila ukrajinska vojska Veliki udarac za Putina: "Visoki zapovjednici crnomorske flote ubijeni su u napadu"

Hitne službe su područje pretraživale s posebno obučenim psima i osobljem da bi osigurali da netko nije ostao zarobljen u ruševinama.

 

 

Uzrok odrona nije još poznat, no švedski mediji pišu da su se na tom području odvijale značajne građevinske aktivnosti koje uključuju miniranje i iskapanje, a usto proteklih dana pala je i velika količina kiše.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene