Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U SAD-u

U supermarketu pronađena djeca gotovo godinu dana nakon nestanka: Poznato što je razotkrilo otmičarku

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Policija je u supermarketu pronšla dvoje djece čiji je nestanak prijavljen prije gotovo godinu dana. Otmičarku su razotkrili preko njenog automobila.

Dvoje otete djece iz Missourija pronađeno je u supermarketu na Floridi gotovo godinu dana nakon nestanka, priopćila je policija.

Djeca su nestala 15. ožujka prošle godine, priopćila je policijska uprava High Springsa na Floridi. Pronađeni su u srijedu u Winn-Dixieu na Floridi s Kristi Nicole Gilley, prenosi NBC.

36-godišnja otmičarka je privedena i uhićena na temelju aktivnog naloga za otmicu u okrugu Clay, Missouri, rekli su.

Pročitajte i ovo Otmica, ilustracija STRAVA U AMERICI VIDEO Velika potraga za sedmogodišnjom djevojčicom: Ostvarila se noćna mora svakog roditelja

Pročitajte i ovo Otmica, ilustracija ponovo zajedno Pronašli su otetu kćer pomoću DNK-a nakon 51 godine: "Tako mi je drago što se Melissa vratila. Nikada ne gubite nadu"

Policajci su uspjeli locirati dvoje djece nakon što su obavili rutinsku provjeru oznaka na Gilleyjevom vozilu, koja je pokazala da je vlasnik vozila bjegunac.

Iako su djeca bila zamaskirana, policija je uspjela razotkriti njihov identitet. Predana su Odjelu službe za djecu i obitelji Floride nakon ćega će biti ujedinjena sa svojom obitelji, rekla je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene