Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tragični incident

U sudnici ubio odvjetnika i ranio zeta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osumnjičeni za pucnjavu je djed po majci trogodišnjeg djeteta koje je u središtu pravne bitke glede prava na posjećivanje.

U pucnjavi u sudnici u Kopenhagenu ubijen je odvjetnik, dok je njegov klijent ranjen, priopćila je u utorak policija glavnog danskog grada, izrazivši žaljenje zbog 'tragičnog incidenta'.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

Policija je potvrdila da je uhitila 67-godišnjeg muškarca koji je ispucao šest metaka u trenutku kada se sud spremao poslušati argumente vezane uz prava na posjete djetetu, pojasnio je šef policije Jens Moller Jensen.

Prema njegovim riječima, osumnjičeni za pucnjavu je djed po majci trogodišnjeg djeteta koje je u središtu pravne bitke glede prava na posjećivanje.

Ubio ga zalutali metak dok je igrao pasijans u kući, na 58. rođendan

Tridesetjednogodišnji otac djeteta je teško ozlijeđen, ali nije u kritičnom stanju. Ubijen je njegov 57-godišnji odvjetnik. Majka i dijete nisu bili u sudnici.

Odvjetnička komora je izrazila 'šok' zbog incidenta i zatražila podrobnije sigurnosne provjere prije saslušanja u sudnici. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene