Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Klan Belivuk-Miljković

VIDEO Objavljene snimke iz beogradske kuće strave: "Mašina za meso je na najstrašniji način mljela ostatke ljudi, a članovi klana dalje su ih uništili i razbacali"

U kući Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, vođa zloglasnog klana, pronađen je stroj za mljevenje mesa u kojem su otkriveni DNK uzorci njihovih žrtava.

Srpski ministar unutarnjih poslova Aleksandar Vulin objavio je da su vještačenja potvrdila kako je u stroju za mljevenje mesa, pronađenom u kući klana Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, i Marka Miljkovića u beogradskom naselju Ritopek pronađeno više DNK uzoraka različitih žrtava.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Ilustracija istražuje se nesreća Tragedija na vojnoj vježbi u susjedstvu: Iz kanala izvučeno tijelo stradalog dočasnika, drugi vojnik na intenzivnoj

"Niti jedan zločin klana Belivuk-Miljković neće ostati nerasvijetljen. Nakon što smo u kući strave u Ritopeku pronašli tajnu prostoriju u kojoj se, osim oružja i eksploziva, nalazio industrijski stroj za mljevenje mesa, pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova i Tužiteljstva za organizirani kriminal potvrdili su da se u toj mašini nalazilo više DNK-ova različitih žrtava tog klana'', rekao je Vulin.

Kazao je da je ''ubilačka grupa'' ljude mučila, ubijala i na kraju samljela njihove ostatke radi lakšeg uništavanja, priopćeno je iz MUP-a Srbije.

Početkom veljače članovi klana uhićeni su i osumnjičeni za ubojstva, iznude, otmice i prodaju droge. Policija je tada pretresala više od 30 lokacija, među ostalim i stadione Partizana i Crvene zvezde.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene