Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Užas!

U Srbiji najmanje 17 žrtava poplava, samo u Obrenovcu 12

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U beogradskoj općini Obrenovac dosad su pronađena tijela 12 žrtava poplave, a strahuje se da ih je i više jer je evakuacija u tijeku, a voda se još nije povukla iz većeg dijela grada odakle spasioci i dalje izvode preostalo stanovništvo zarobljeno u poplavnom valu.

Podatke o dosadašnjem broju žrtava priopćio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić, naglasivši da je jedna osoba umrla prirodnom smrću i da su prve namjere vlasti bile da javnost "zaštiti od senzacionalizma, izmišljotina i neistinitih priča”.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prirodna katastrofa I Amerika pomaže! Slika nije dostupna Najgore tek slijedi VIDEO Zbog ovog bi CIJELA SRBIJA mogla ostati bez struje!

“Situacija jeste katastrofalna, ali ima i neistinitih informacija, kao na primjer da su srušeni čitavi neboderi. To nije točno. Riječ je o jednoj jednokatnoj kući”, izjavio je Vučić, nakon što je ranije na sjednici stožera za izvanredne situacije rekao da u Obrenovcu ima veliki broj žrtava, ali da je manji nego što se u početku pretpostavljalo.

VIDEO Ugrožena termeoelektrana Nikola Tesla: Srbija bi mogla ostati bez struje!

Ranije je službeno objavljeno da je u ostatku Srbije od početka poplavnog vala bilo pet žrtava, a da se jedna osoba vodi kao nestala.(Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene