Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najgore tek slijedi

VIDEO Zbog ovog bi CIJELA SRBIJA mogla ostati bez struje!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog približavanja velike količine vode termoelektrani Nikola Tesla cijela bi Srbija mogla ostati bez struje. Najveći vodeni val tek slijedi...

Stanje u Srbiji je sve teže. Najgore je u Obrenovcu gdje izvlače i mrtva tijela, ali njihov broj neće objaviti dok se poplave ne smire.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Napetost zbog rezolucije Genocid u Srebrenici ponovno izaziva tenzije, Vučić poručio: "Suprotstavit ćemo se koliko možemo" Slika nije dostupna Potresne priče 'Svijeće u stanovima su se gasile. Kao da se s njima gasila nada da će nas naći'

STRAŠNO! Najgore poplave u zadnjih 120 godina, evo koja su područja najugroženija

Čamcima i helikopterima evakuirano je više od 7000 ljudi. Šteta je do sada viša od milijardu eura. Vrh vodenog vala očekuje se u utorak. Sve su službe u pripravnosti, no nitko ne zna što mogu očekivati. Voda se približava i termoelektrani Nikola Tesla pa bi cijela Srbija mogla ostati bez struje. 

'Ovo je jedna od najgorih poplava ikad viđenih, mnogi gradovi su evakuirani, pola zemlje možda neće imati struju. To svijet mora vidjeti', rekao je najbolji srpski tenisač Novak Đoković koji je uputio kritike BBC-u i CNN-u kao i ostalim stranim medijima, zbog toga što ne pokrivaju u dovoljnoj mjeri stanje i Srbiji, piše Kurir.

Vide se samo vrhovi semafora, rijeke prijete odnošenjem cijelog grada!

'U Srbiji je poplava biblijskih razmjera. Zato imam potrebu da ukažem na to gdje god je to moguće jer glavni svjetski mediji kao što su CNN i BBC nedovoljno izvještavaju o onome šta se događa u Srbiji i Bosni. Ovo je jedna od najgorih poplava ikad viđenih', rekao je Đoković.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene